Sayfalar

19 Temmuz 2019 Cuma

EFT DUYGUSAL ÖZGÜRLEŞME TEKNİKLERİ

EFT


Parmak uçlarıyla, enerji beden üzerindeki meridyenlerde belirli noktalara vurarak yapılan iyileşme yöntemi “tapping” olarak isimlendirilir ve bu şekilde iyileşme işlemine de EFT (Duygusal Özgürleşme Teknikleri) ismi verilir.
EFT yönteminin öncelikli amacı fiziksel, enerjetik, duygusal, zihinsel bedenlerimizdeki tıkanıklıklarımızın enerji bedenimizde blokaj oluşturması nedeniyle tıkanmış olan enerjinin açılmasıdır. Blokaj açmak, şifacılığın etkin çalışmalarındandır. Tapping ile hafif vuruşlarla blokajlar açılabilir. Blokajlar geçmişten gelen kötü bir anı olabileceği gibi gelecekle ilgili bir endişe veya korku, kötü bir alışkanlık veya istenmeyen herhangi bir durum olabilir. Öncelikle blokajı tespit etmek, sonra dönüştürerek özgürleşmek gerekir. Belirlenmiş blokaj açılmadan yeni bir niyet çalışması yapmamak önemlidir.
Başın tepe noktası, kaşın başlangıç noktası, gözün ucu noktası, gözün altı, burnun altı, çene, köprücük kemiği, koltukaltı, karate vuruşu noktası gibi noktalar enerji bedendeki meridyenler üzerinde tapping yapılan noktalardır. Belirli bir konu seçip bu noktalar üzerinde sırayla ve akıcı olarak çalışmak gerekir.
       EFT vuruşları sırasında yüksek sesle konuşmak, öncelikle sorunu belirtip sonra çözüme doğu giden sırada cümleler kurmak gerekir. Bu cümleler plansız, spontane gelişmelidir. Genellikle işlem sırasında çözüm cümleleri de gelecektir.
         EFT, enerji egzersizleriyle, enerji masajıyla, çapalama tekniğiyle birleştirilebilir.
         Hepimize özgür bir enerji beden dilerim.

FUNDA GÜR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder