Sayfalar

17 Temmuz 2019 Çarşamba

THETA HEALİNG

THETA HEALİNG


Theta Healing, beynimizin Teta frekansında çalışan, bilinçli ve bilinçdışı kodlarımızı dönüştüren bir şifacılık alanıdır.
Vianna Stibal, kendi rahatsızlığını iyileştirirken yaşadığı deneyimlerini DNA Aktivasyonu ile birleştirerek Orian Tekniğini oluşturmuş, zamanla bu tekniği geliştirerek Theta Healing tekniğinin kurucusu olmuştur.
Theta Healing birçok şifa alanında kullanılan şifacılık tekniklerini içermektedir. Birçok şifacılık alanı beynin Alfa frekansına yönelik çalışmalardan oluşurken, Theta Healing farklı olarak Teta frekansına yönelik çalışır ve bu frekansın bilinç ve bilinçaltı kodların dönüşümüne daha uygun olduğunu iddia eder.
Zihinsel bedenin fiziksel, enerji ve duygusal tüm bedenleri etkilediği ve onlardan etkilendiği esasından hareketle Theta Healing’de zihinsel beden şifalandırılarak fiziksel, enerji ve duygusal bedenlerdeki rahatsızlıklar iyileştirilir. “Sen ne düşünürsen o düşüncesin” ilkesi Theta Healing’in anahtar cümlesidir.
Tüm inanç sistemlerine uygun olarak çalışılan Theta Healing’de taç çakradan yukarıya yönelerek Yaratıcı ile iletişim kurulur ve Yaratıcı ile işbirliği içerisinde çalışılır.
Meditasyonlar, Olumlama cümleleri, negatif kodların pozitife dönüştürülmesi, zihnimizdeki kodların bilinçaltına uygun köklerden seçilmesi, emir kipleri kullanımı Theta Healing’in başlıca uygulamalarıdır.
Eğer şifa bir değişim içeriyorsa ve olumsuz bir durumun yerine olumlu bir durum yerleştirilerek değişiklik ileri yönlü yapılıyorsa bu şifacılıkta “dönüşüm” olarak adlandırılır. Zihinsel bedene yönelik şifa çalışmaları bizi iyileştirirken aynı zamanda dönüştürmektedir. Biz tırtıldan kelebeğe dönüşür gibi dönüşürken her kanat çırptığımızda kelebek etkisine maruz kalan tüm varlık alemleri bizimle birlikte dönüşür.
Kelebek etkisiyle, tüm varlıklara sevgiden geldiklerini hatırlatabilmemiz ümidiyle.

FUNDA GÜR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MASAL KAHRAMANLARIYLA TANIŞIKLIK

             Aynı yaşamın içerisinde farklı düzlemler de kollektif yaşarız hepimiz. Bu düzlemler farklı boyutlar da ev sahipliği yapar insan...